Onze mogelijkheden

  • Vergaderen
  • Presentaties
  • Arrangementen
Vergaderen

Vergaderen

Voor kleine gezelschappen is De Heerlijke Huiskamer de perfecte locatie om te vergaderen. We beschikken over twee zalen, beide geschikt om te vergaderen met 6-15 personen. Daarnaast hebben we een grote vide waar tevens de mogelijkheid is om te vergaderen en kunt u voor nog grotere gezelschappen, in overleg, ook het theehuis zelf afhuren.

Voor vergaderingen kunt u ook gebruik maken van onze speciale vergaderarrangementen. Diverse arrangementen zijn mogelijk, van koffie en thee, tot lunch met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Voor meer informatie over deze arrangementen en het huren van een vergaderruimte kunt u contact met ons opnemen.

Presentaties

Presentaties

Heeft u een bijeenkomst waarbij een presentatie gegeven wordt? Dan is onze vide hier een mooie ruimte voor. Wij hebben diverse middelen tot onze beschikking voor het geven van professionele presentaties. Denk hierbij aan een beamer, een scherm, een flip-over en het projecteren op een scherm van achter.
Ook hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk, zie vergaderingen.

Arrangementen

Arrangementen

Naast onze vergaderarrangementen hebben wij ook dinararrangementen. Bent u met een groep van minimaal 10 personen dan is het mogelijk om bij ons te komen dineren.
In de zomer is ons BBQ-arrangement een erg leuke optie! Hierbij heeft u een koud buffet en serveren wij warme gerechten direct van de bbq. Tevens mogelijk met dessertbuffet.

Hiernaast hebben wij ook diverse buffetten, waaronder een lunchbuffet en diverse warme buffetten.  Houdt u een borrel, dan hebben wij ook nog een borrelarrangement.

Wilt u meer informatie over de arrangementen of wilt u er een plannen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

De Heerlijke Huiskamer © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl