De Heerlijke Huiskamer

De Heerlijke Huiskamer, een veelzijdig theehuis op een landelijke locatie. Geniet hier van de rust en de ruimte, terwijl u in ons moderne theehuis of op het terras zit.
U kunt bij ons terecht voor high tea en lunch op zaterdag en zondag.

Een veelzijdig theehuis

De Heerlijke Huiskamer is begonnen in de zomer van 2016 als een heus theehuis en streeft er sindsdien naar om een toonaangevend theehuis uit de regio te worden. De meest bijzondere creaties worden dan ook gepresenteerd in de high tea’s. Hierbij u keuze heeft uit een ruim theeassortiment van maar liefst 26 verschillende soorten thee. In de zomer is er de mogelijkheid voor verse muntthee, uit eigen tuin.

Samen met Het Andere Leven zorgt De Heerlijke Huiskamer voor een unieke belevenis. Bij Het Andere Leven fokken wij niet alleen diverse soorten Koi karpers, sierkippen en tropische vogels, maar ook groeien hier onze eigen groenten. Kijk onder het kopje ‘Het Andere Leven’ voor meer informatie over de dieren en groenten.

Een bijzondere combinatie dus met De Heerlijke Huiskamer en dat allemaal op één locatie!

Maak een afspraak

Echt genieten

Laat je een middagje lekker verwennen met onze huisgemaakte high tea! Alle lekkernijen van onze high tea zijn volledig zelfgemaakt en de ingrediënten komen voornamelijk uit onze eigen tuin. Een unieke high tea dus.

Een mango lolly, harde wener gebak met passie en framboos en een rol biscuit met noten, allemaal bijzondere combinaties waarvan u kunt genieten in onze high tea. ( items wisselen regelmatig)

Heeft u allergieën of andere eetwensen, geef het ons door en wij houden hier natuurlijk rekening mee.

Aardbeituin

Naast onze moestuinen bij Het Andere Leven, groeien er bij ons ook aardbeien in de aardbeituin. Deze aardbeien aardbeien worden verwerkt in het gebak, de high tea’s en de gerechten van Het Seminar.
ook maken we hier heerlijke jam van die in onze boerderij winkel te koop is… ( indien voorradig)

Kom gezellig bij ons langs!

Maak een afspraak
De Heerlijke Huiskamer © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl